WordPress
Kotisivut

Suunnittelen ja toteutan uniikit, teknisesti toimivat ja graafisesti yrityksesi brändi-ilmettä tukevat WordPress -kotisivut.

wordpress
kotisivut yrityksellesi

Uniikit kotisivut, jotka on toteutettu sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan, antavat yrityksestäsi asiantuntevan ja luotettavan kuvan ja palvelevat asiakkaitasi: niin nykyisiä kuin uusien nettisivujesi kautta tavoitettuja!

Toimivat ja helposti löytyvät nettisivut ovat paras tapa kertoa yrityksesi tarina ja kiinnittää kohderyhmäsi huomio. Tarpeidesi mukaan luon sinulle täyden palvelun nettisivut, tai vain yksisivuisen käyntikorttisivun yhteystietoineen, tai mitä tahansa siltä väliltä! 

Laatutakuuna kaikki tekemäni kotisivut ovat visuaalisesti uniikit, helppokäyttöiset ja testattu toimiviksi responsiivisesti kaikilla laitteilla!

woocommerce verkkokauppa

WooCommerce verkkokauppapaketti pienyrittäjän tarpeisiin Avaimet käteen -toteutuksena.

Mistä tahansa WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutetusta verkkosivusta voidaan tehdä verkkokauppa yksinkertaisesti lisäämällä siihen maksuton WooCommerce -lisäosa.

WooCommerce -verkkokaupan ylläpito on helppoa. Se on myös laajasti kustomoitavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin niin visuaalisesti kuin toiminnallisestikin!

HINNASTO

mini

Responsiivisen verkkosivun rakenne, ilme ja käyttölogiikan suunnittelu WordPress-alustalle toiveidesi mukaisesti.
680 + alv
 • 1-3 sisältösivu​a
 • Brändin mukainen ulkoasu​
 • Teksti ja kuva-aineiston vienti sivustolle ja ryhmittely sopiviksi kokonaisuuksi
 • Yhteydenottolomake, kuvagalleria, somepainikkeet​
 • WordPress ja Elementor Pro *
 • Palvelimen asetukset ja yhteydenpito webhotelliin​
 • Kaikkiin kotisivupaketteihin on mahdollista tilata erikseen lisäpalveluita. Katso lisäpalvelut erillisestä hinnastosta ja pyydä tarjous!

perus

Responsiivisen verkkosivun rakenne, ilme ja käyttölogiikan suunnittelu WordPress-alustalle toiveidesi mukaisesti.
980 + alv
 • 3-7 sisältösivu​
 • Brändin mukainen ulkoasu​
 • Teksti ja kuva-aineiston vienti sivustolle ja ryhmittely sopiviksi kokonaisuuksi
 • Yhteydenottolomake, kuvagalleria, somepainikkeet​
 • WordPress ja Elementor Pro *
 • Palvelimen asetukset ja yhteydenpito webhotelliin​
 • Kaikkiin kotisivupaketteihin on mahdollista tilata erikseen lisäpalveluita. Katso lisäpalvelut erillisestä hinnastosta ja pyydä tarjous!
Suosituin

verkkis

WooCommerce verkkokauppapaketti pienyrittäjän tarpeisiin.
1280 + alv
 • 1-5 sisältösivua
 • Brändin mukainen ulkoasu​
 • Teksti ja kuva-aineiston vienti sivustolle ja ryhmittely sopiviksi kokonaisuuksi
 • WooCommerce verkkokauppa lisäosan kytkeminen toimintavalmiiksi verkkokaupaksi​
 • 20 ensimmäisen tuotteen lisäys verkkokauppaan​
 • Maksu- ja toimitustapojen kytkeminen sivustolle​
 • Yhteydenottolomake ja somepainikkeet
 • Palvelimen asetukset ja yhteydenpito webhotelliin​

Usein kysytyt kysymykset

Minkälaisista sivuista sinä pidät? Minkälaista ulkoasua ja fiilistä olet tavoittelemassa? Voit toimittaa minulle referenssiksi esimerkiksi inspiraatiokuvia, linkkejä muihin sivustoihin tai pelkästään ajatuksen. Ideoidaan yhdessä sinun liiketoimintaasi sopivat kotisivut, jotka varmasti erottuvat edukseen.

Kun olen saanut vainun haluamistasi ulkoasusta, on aika laittaa hihat heilumaan! Toimita sivustollesi tulevat teksti- ja kuvamateriaalit kootusti (esimerkiksi word, Google drive tai Dropbox).

Kun ensimmäinen versio sivuistasi on valmis, saat esikatselulinkin kommentoitavaksi. Sen jälkeen tehdään muutokset toiveidesi mukaan.

Kun kotisivut ovat valmiit, on aika julkaista sivut kävijöille ja
aloittaa sivustosi markkinointi.  Jaa kotisivujesi osoitetta kavereille, perheenjäsenille ja hyödynnä eri sosiaalisen median kanavia.

Kotisivuja varten tarvitset verkkotunnuksen sekä webhotellin. Verkkotunnus (domain), on kotisivujesi osoite, esimerkiksi www.yritys.fi ja webhotelli on tila, johon kotisivusi pystytetään.

Verkkotunnuksen, webhotellin sekä sähköpostit saat tilattua valitsemaltasi hostingyhtiöltä. Minä itse suosittelen Zoneria* erinomaisen asiakaspalvelun sekä edullisten hintojen puolesta.

Startti on esimerkiksi edullinen webhotelli sivuston aloitukseen ja Sopiva riittää yleensä mainiosti hieman laajempiin kotisivuprojekteihin. Jos et tiedä minkäkokoinen webhotelli sinun pitäisi valita, autan sinua mielelläni.

Katso vaihtoehdot webhotelleista tästä linkistä*.

* Kumppanuuslinkki. Tilaamalla kumppanuuslinkin kautta, saan tilauksesta provision.

Jos sinulta löytyy jo verkkotunnus ja webhotelli, aina vain parempi!

Tarvitsen sinulta kotisivujen pystytystä varten SFTP/FTP tunnukset, Webhotellin hallintatunnukset, sekä joissain tapauksissa myös Admin oikeudet WordPress sivuihisi (jos sinulla on jo sivut olemassa). Mikäli et tiedä mitä nämä tunnukset ovat, tai mistä saat ne, ota yhteyttä webhotellin palveluntarjoajaasi. Yleensä nämä tunnuksen löytyvät sähköpostistasi vahvistusviestissä, jonka olet saanut webhotellin tilauksen yhteydessä palveluntarjoajaltasi.

Palveluntarjoajilla on eroja, mutta usein riittää että ilmoitat minun yhteystietoni palveluntarjoajan asiakaspalveluun. He lisäävät minut väliaikaisesti sivujesi tekniseksi yhteyshenkilöksi. Näin saan oikeudet keskustella asiakaspalvelun kanssa sivuihisi liittyvistä asioista luottamuksellisesti ilman että sinun tarvitsee vaivata päätäsi teknisen jargonian keskellä.

Kyllä! Pystyt itse muokkaamaan ja lisäämään sivuja sisältöä vapaasti. Käytän WordPress kotisivuissa Elementor Pagebuilderia, jonka avulla kotisivujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa. 
 
Mikäli kotisivujen kehitykseen tarvitaan joitain edistyneempiä kustomoituja toiminnallisuuksia, niin pyrin niissäkin luomaan käyttöliittymän sinulle mahdollisimman helppokäyttöiseksi.
 
Verkkosivujen valmistuttua saat myös kirjallisen ohjeistuksen sivujen päivitystä varten.  Ja apua saat myös aina kysymällä 🙂
 

Toteuttamani WordPress sivut ovat aina toteutettu teknisesti saavutettavaan muotoon, ja ovat siten myös hakukoneille myötämielisiä.

Minun vahvuuteni on verkkosivujen visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus – sisältöhommat  ja hakukoneoptimoinnin jätän niille, jotka ne paremmin taitaa. 🙂

Vinkki: Hakukoneoptimoinnissa yksi tärkeimmistä osatekijöistä kuitenkin on sivustolla oleva sisältö. Mitä enemmän sivustolta löytyy sinun asiakkaillesi relevanttia sisältöä, sen parempi. Älä unohda otsikoiden ja kuvien kuvaavasti nimeämistä.

Kaikkiin kotisivupaketteihini kuuluu maksuton SEO lisäosan asennus, johon laitan perusasetukset kuntoon puolestasi.

Mikäli kaipaat apua verkkosivujesi sisällön kanssa, suosittelen lämpimästi Mira Ahola DSGN:n palveluita.

Kotisivupaketteihin kuuluu Google Analyticsin seurantakoodin lisääminen ilmaiseksi sivustollesi. Google Analyticsin avulla voit seurata ilmaiseksi verkkosivustosi liikennettä.

Analyticsin upotusta varten tarvitsen sinulta seurantakoodin.

Kotisivujen tekemiseen käytetty aika riippuu sivuston koosta, halutuista toiminnoista ja etenkin siitä, että olenko saanut kaikki tarvittavat materiaalit ajoissa sivun työstämistä varten. Jos materiaali on toimitettu ajoissa, myös minun työni nopeutuu 🙂

Yksittäisen laskeutumissivun tekemiseen kannattaa varata viikko. Mikäli kyseessä on laajempi sivusto, suosittelen varaamaan verkkosivujen toteutukseen vähintään 2-4 viikkoa.

Verkkokaupan rakentamiseen kannattaa varata vähintää 1,5-2 kuukautta. 

Teen verkkosivuprojekteja sivutyönä, joten välillä toimitusaika saattaa olla pidempi ja välillä lyhyempi.  Saat tarkemman arvion aikatauluista laittamalla viestiä!

Tällä hetkellä teen ensisijaisesti vain WordPress -kotisivuja ja verkkokauppoja.

WordPress on ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä, myös sinulle. Eli WordPressin käytöstä ei tule mitään ylimääräisiä kuluja maksettavaksi. Maksat vain webhotellista ja verkkotunnuksesta kotisivujesi palveluntarjoajallesi.

WordPressiä voi muokata rajattomasti toiveidesi mukaan ja siihen on tarjolla paljon erilaisia maksuttomia sekä maksullisia lisäosia.

Mikäli käytössäsi on jokin toinen julkaisujärjestelmä: Kotisivukone, MyCashflow tai Wix, laita viestiä ja pyydä arvio!

Suosin töissäni ilmaisia kuvapankkeja.

Olen huomannut monia kuvapankkeja kahlatessa, että parhaimmat “epä-kuvapankkimaiset” kuvat löytyy nimenomaan ilmaisista kuvapankeista.

Näitä kuvia voit käyttää vapaasti esimerkiksi verkkosivustollasi:

Verkostostani löytyy myös lahjakkaita ammattivalokuvaajia, joiden kautta saat ammattimaiset ja personoidut kuvat, joita ei varmasti löydy muilta. Kysy minulta lisätietoja, niin voin kertoa enemmän! 🙂

En tee itse Google / tai Facebook -mainontaa, mutta kumppaniverkostoni kautta voin suositella sinulle sopivia tekijöitä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Verkkokauppiaan vinkkilista

Kirjoita verkkokauppaasi tulevat tuotetekstit valmiiksi. Voit jakaa tuotetekstit kahteen eri osaan. Lyhyeen tuotekuvaukseen sekä pidempään laajempaan kuvaukseen tuotteesta. Muista kuvailla tuoteteksteissäsi tuotetta mahdollisimman kuvaavasti, jolloin parannat myös hakukoneoptimointia.

Merkitse tuoteteksteihin myös tuotteiden lisätiedot, esimerkiksi paino, pituus ja leveys (varsinkin jos ne vaikuttavat postitustapohinin).

Yhden tuotteen tuoteteksti sisältää yleensä

 • Tuotteen nimi
 • Tuotteen tuotekategoria
 • Lyhyt tuotekuvaus
 • Pidempi Tuotekuvaus
 • Paino ja pituus
 • Hinta
 • Väri tai malli vaihtoehdot

Verkkokaupan tuotekuvat vaikuttavat olennaisesti asiakkaasi ostopäätökseen. Käytä siis laadukkaita tuotekuvia, jotka ovat hyvälaatuisia ja niistä ilmenee mahdollisimman selkeästi myytävän tuotteen ulkonäkö tai sisältö.

Nimeä tuotekuvat aina tuotteiden mukaisesti, näin parannat myös hakukoneoptimointia. Esimerkiksi: sininen-metalli-vasara.jpg tai yrityksennimi-keltainen-nahkalaukku.jpg.

Yhdestä tuotteesta voi olla erilaisia kuvavaihtoehtoja, esimerkiksi eri kuvakulmista tai pakkauksen kera.

Rajaa kuvat samaan kuvakokoon, esimerkiksi 500px x 700px. Näin ne myös näyttävät hyvältä tuoteluettelossa rinnakkain.

Laadukkaat tuotekuvat ovat yksi tärkein myyntivaltti, joten muista satsata niihin ja  käänny tarvittaessa ammattivalokuvaajan puoleen.

Mieti ennakkoon, minkälaiset maksutavat haluat verkkokauppaasi ja solmi sopimus maksutapojen palveluntarjoajan kanssa.

Yleisimmät käytetyt maksutapojen palveluntarjoajat ovat Checkout ja Paytrail.

Huomioi budjetissasi, että osa maksutapojen palveluntarjoajista veloittaa kuukausimaksua maksutapojen käytöstä.

WooCommerce verkkokauppaa varten saatat tarvita myös maksullisen lisäosan, että maksutavat saadaan kytkettyä verkkokauppaan. Esimerkkejä lisäosiin löydät Markup.fi sivustolta.

Mieti myös minkälaiset toimitustavat haluat verkkokauppaasi ja solmi sopimus ennakkoon valitsemasi palveluntarjoajan kanssa.

Suosituimpia toimitustapoja on esimerkiksi Pakettikauppa ja Shipit.

Kun olet päättänyt sopivan palveluntarjoajan, sinun tulee myös päättää mitkä toimitustavat otat käyttöön, ja niiden hinnat. Esimerkiksi “Pikkupaketti 5,90€, Matkahuolto 8,50€” jne. Toimitustapojen tarjoajat osaavat auttaa sinua parhaiten toimitustapoihin liittyvissä asioissa.

Saat myös palveluntarjoajalta tarvittavat lisäosat sekä API-tunnukset, jotka minä kytken puolestasi verkkokauppaan.

Kyllä! WooCommerce lisäosan saa myös lisättyä jo olemassa oleville WordPress verkkosivuille.

PS. Jos olemassa olevat verkkosivusi on tehty jollain muulla kuin WordPressillä, on verkkokauppa ja verkkosivut silti mahdollista yhdistää – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Älä unohda Tietosuoja ja rekisteriselosteen tekemistä tai jätä sitä viime tinkaan. Minulta löytyy mallipohja Tietosuojaselosteeseen, mutta sinun tulee itse pitää huolta, että se on lainmukainen ja vastaa sinun verkkokauppasi sisältöä.

Verkkokauppaa varten suosittelen Zonerin Cloudia*.

WP-Cloudi eroaa perus kotisivupaketista sillä, että siihen kuuluu automaattiset päivitykset, parempi tietoturva ja 30 pv varmuuskopioinnit.  Myös muut Webhotellipaketit käyvät, mutta turvataksesi kauppasi sulavan toiminnan 24/7, on WP-Cloud ehdottomasti markkinoiden paras valinta.

* Kumppanuuslinkki.