mallipohjat

Kotisivut helposti ja nopeasti?

Joskus kotisivut pitää saada mahdollisimman helposti ja nopeasti pystyyn – laadusta tinkimättä. Olen kehittänyt sitä varten valmiita mallipohjia.

Mallipohjaa käytetään uusien kotisivujesi pohjana. Mallipohjaan valitaan kuitenkin sinun yrityksesi brändi-ilmeeseen sopivat värit ja kuvamaailma, sekä fontit.  Mallista tekeminen on huomattavasti nopeampaa, jonka vuoksi mallipohjan hinta on normaaleja kotisivupaketteja huokeampi:  400€ +alv. Mallipohja on yhden sivun laajuinen “onepager”. Mallipohjaan on myös mahdollista tilata ulkoasuun sopivia lisäsivuja hintaan 50€+alv. Mallipohjaa varten sinun täytyy vain itse kirjoittaa sivusti sisällöt – mutta minä lisään ne sinun puolestasi paikalleen. Mallipohjan eri osioiden sijainteja voi myös poistaa, siirtää tai monistaa tarpeidesi mukaan. Vaikka kyseessä on “Mallipohja”, kaikki sivut tulevat loppujen lopuksi näyttämään erilaiselta.

Kaksi ensimmäistä mallipohjaa on nyt valmiina:

Huom! Mallipohjiin ei sisälly Webhotellia tai verkkotunnusta.

Kotisivuja varten tarvitset verkkotunnuksen sekä webhotellin. Verkkotunnus (domain), on kotisivujesi osoite, esimerkiksi www.yritys.fi ja webhotelli on tila, johon kotisivusi pystytetään.

Verkkotunnuksen, webhotellin sekä sähköpostit saat tilattua valitsemaltasi hostingyhtiöltä. Minä itse suosittelen Zoneria* erinomaisen asiakaspalvelun sekä edullisten hintojen puolesta. Myös Hostaanilta löytyy WordPress sivustoihin soveltuvia Webhotelleja edulliseen hintaan.

Startti on esimerkiksi edullinen webhotelli sivuston aloitukseen ja Sopiva riittää yleensä mainiosti hieman laajempiin kotisivuprojekteihin. Jos et tiedä minkäkokoinen webhotelli sinun pitäisi valita, autan sinua mielelläni.

Katso vaihtoehdot webhotelleista tästä linkistä*.

* Kumppanuuslinkki. Tilaamalla kumppanuuslinkin kautta, saan tilauksesta provision.